Recull de poemes visuals

 

de Núria L. RIBALTA

 

Homenatge a Joan BROSSA

 

Del 29 d’octubre al 30 de novembre de 2013
El director artístic de La Seca Espai Brossa us convida a la inauguració de l’exposició TR<3TZ<3 de Núria L. RIBALTA que tindrà lloc el dimarts 29 d’octubre de 2013 a les 19.30h a la Sala Josep Palau i Fabre.
La presentació de l’acte serà a càrrec del professor de Llotja, Sr. Xavier Canals.

 

La poètica més enllà de la matèria
M’interessa molt l’objectualitat dels poemes visuals de la Núria L. Ribalta, perque són excepcionalment sensibles. És apassionant, tot i la contundència dels conceptes, la força expressiva de la matèria plàstica que, molt rarament, és capaç de dialogar-hi tant de tu a tu. Ja ho intuïa, però se m’ha confirmat que si l’ànima bessona madrilenya de Joan Brossa: Chema Madoz, ha aconseguit fer uns poemes visuals extraordinaris sense perdre ni un bri de la seva específica fascinació de llenguatge estrictament fotogràfic, la Núria aconsegueix, pel seu respirar d’esmaltadora, fer-ne un paral·lel amb el llenguatge transformador del foc.
Xavier Canals
Artista i teòric de la poesia visual

 

Carrer dels Flassaders, 40. 08003 Barcelona
Com arribar:
L4 Jaume I (Via Laietana)
L1 Arc de Triomf
14 – 17 – 19 – 39 – 40 – 45 – 51 – 120
Horaris:
• de dimarts a dissabte d’11 a 20h
• diumenges d’11 a 18h
• dilluns tancat
Núria L. Ribalta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *