EXPO TRETZE, Núria L. RIBALTA

EXPO TRETZE, Núria L. RIBALTA

Recull de poemes visuals

de Núria L. RIBALTA

Homenatge a Joan BROSSA

Del 29 d’octubre al 30 de novembre de 2013

El director artístic de La Seca Espai Brossa us convida a la inauguració de l’exposició TR<3TZ<3 de Núria L. RIBALTA que tindrà lloc el dimarts 29 d’octubre de 2013 a les 19.30h a la Sala Josep Palau i Fabre.
La presentació de l’acte serà a càrrec del professor de Llotja, Sr. Xavier Canals.

La poètica més enllà de la matèria
M’interessa molt l’objectualitat dels poemes visuals de la Núria L. Ribalta, perque són excepcionalment sensibles. És apassionant, tot i la contundència dels conceptes, la força expressiva de la matèria plàstica que, molt rarament, és capaç de dialogar-hi tant de tu a tu. Ja ho intuïa, però se m’ha confirmat que si l’ànima bessona madrilenya de Joan Brossa: Chema Madoz, ha aconseguit fer uns poemes visuals extraordinaris sense perdre ni un bri de la seva específica fascinació de llenguatge estrictament fotogràfic, la Núria aconsegueix, pel seu respirar d’esmaltadora, fer-ne un paral·lel amb el llenguatge transformador del foc.
Xavier Canals
Artista i teòric de la poesia visual

Carrer dels Flassaders, 40. 08003 Barcelona
Com arribar:
L4 Jaume I (Via Laietana)
L1 Arc de Triomf
14 – 17 – 19 – 39 – 40 – 45 – 51 – 120
Horaris:
de dimarts a dissabte d’11 a 20h
diumenges d’11 a 18h
dilluns tancat
Núria L. Ribalta


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *