Exposició Internacional CKI Barcelona 2016

Exposició Internacional CKI Barcelona 2016

Benvolguts socis,
Apreciados socios,
Dear associated,

Us recordem que demà dia 6 de maig finalitza el termini d’inscripció a l’exposició internacional del CKI a barcelona. Recordeu que la transferencia bancaria ha d’acompanyar la inscripció. El full ha de ser enviat, com ja esteu fent, a cidae y també en copia a Itàlia, per correu electrònic. Adjuntem cartell.

Os recordamos que mañana viernes 6 de mayo finaliza el plazo de inscripciónpara la exposición internacional del CKI en Barcelona. Acordaros que la transferencia bancaria debe acompañar vuestra inscripcion. La hoja debe ser enviada, como ya estais haciendo a cidae i también copia a Italia, por correo electrónico. Adjuntamos cartel.

We remind you that tomorrow friday the 6th of may is the deadline for inscription to the International exhibition CKI 2016 in Barcelona. Remember that the inscription fee must be transferred as well. The inscription sheet must be sent, as many already did, to cidae and copy to Italy, by e-mail.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *