Maria Rosa Sardà Castellví

Galeria

El taller de l’artista.

MARIA ROSA SARDÀ

Des de primerenca edat, va estudiar dibuix i pintura. L’any 1970 -Llicenciada en l’especialitat d’esmalt a l’Escola Massana de Barcelona.1974 Es va traslladar a París i es va matricular a Belles Arts, especialitzant-se en dibuix, pintura i tapisseria. A partir de 1975 participa en les III i IV Biennals d’esmalts a Llemotges, i al 92è i 94è Salons de Dones Pintores i Escultores al Musée du Luxembourg de París. El 1976 I Exposició Internacional d’Esmalt al Llacuna Beach Museum de Califòrnia i el 1978 I Exposició Internacional de Tòquio. El 1983 exposició “Escola de Barcelona” al Palau de la Virreina a Barcelona. El 1987 Email International 2″ Kunstverein COBURG R.F. Alemanya.I durant aquests anys, ha participat en diverses exposicions a Espanya, França, Alemanya, Itàlia, USA. Bèlgica, Àustria, etc. i té obra a col·leccions particulars i als museus d’esmalt de Salou, Barcelona, Itàlia i Alemanya.

Premis.

Menció Honorifica a l’escola Massana de Barcelona.

Medalla de bronze, concedida pel Cercle de Joiers de Barcelona.

Placa de Bronze, II Concurs de Pintura de Castelldefels. Patronat Municipal de Cultura i Esports.

AWARD for ARTISTIC WORK . 55th INTERNATIONAL EXHIBITION of Association if Enamelling Artists. TOKYO.

 

MARIA ROSA SARDÀ

Desde temprana edad, estudió dibujo y pintura. En 1970 -Licenciada en la especialidad de esmalte en la Escuela Massana de Barcelona.1974 Se trasladó a París y se matriculó en Bellas Artes, especializándose en dibujo, pintura y tapicería.  A partir de 1975 participa en las III y IV Bienales de esmaltes en Limoges, y en los 92º y 94º Salones de Mujeres Pintoras y Escultoras en el Musée du Luxembourg de París.En 1976 I Exposición Internacional de Esmalte en el Laguna Beach Museum de California y en 1978 I Exposición Internacional de Tokyo. En 1983 exposición ” Escola de Barcelona ” al Palau de la Virreina a Barcelona. Al 1987 Email International 2″  Kunstverein COBURG R.F.Alemania.

Y a lo largo de estos años, ha participado en varias exposiciones en  España, Francia, Alemania, Italia, USA. Bélgica, Austria, etc. y tiene obra en colecciones particulares y en  los museos de esmalte de Salou, Barcelona, Italia y Alemania.

Premios.

Mención Honorifica en la Escuela Masssana de Barcelona.

Medalla de bronce, concedida por el Círculo de Joyeros de Barcelona.

Placa de Bronce, II Concurso de Pintura de Castelldefells. Patronato Municipal de Cultura y Deportes.

AWARD for ARTISTIC WORK . 55th INTERNATIONAL EXHIBITION of Association if Enamelling Artists. TOKYO.